Op zoek naar bureau tafel?

Home
bureau tafel
Ergonomisch bureau Health2Work.
Hoe stel je een verstelbaar bureau in? De bureaus uit ons assortiment zijn elektrisch of met de hand slinger in hoogte te verstellen. De bediening van de verstelbare tafels zit bij voorkeur aan de voorzijde van de tafel, zodat vanuit de zit of sta-positie eenvoudig de hoogte kan worden ingesteld.
Bureautafels.
BTW 000, Incl. CubiC 80 duo wang wand bureau. Prijs op aanvraag Excl. BTW 000, Incl. CubiC 80 quatro wand zitsta bureau. Prijs op aanvraag Excl. BTW 000, Incl. CubiC 80 quatro wang wand wang bureau. Prijs op aanvraag Excl.
Design HAY bureautafel Vind onze nieuwe collectie Hay Online Winkel.
New Order Tafel is ontworpen door Stefan Diez. Deze NO Tafel hoort bij het veelzijdige en modulaire systeem New Order. Gebruik deze tafel als eettafel in je eetkamer of als bureau in je kantoorruimte. De New Order Tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Bureautafel nodig? Neem eens een kijkje bij Gusj GUSJ.
De bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren zodat ze op elk plekje in jouw huis kunnen staan. Bovendien kunnen sommige bureaus ook gewoon als wandtafel of computer bureau gebruikt worden! Bij ons vindt u verschillende soorten bureaus; kantoor bureaus, houten bureaus, kleine/grote bureaus, kantoortafels, Er zal zeker wel iets tussen zitten voor jou!
Kantoor JYSK.
We hebben een grote selectie kantoormeubelen, zoals bureaus, computer bureaus, laptoptafels en bureaustoelen voor lage prijzen. Hiermee maak je het jezelf makkelijk wanneer je thuis aan het werk bent. Daarnaast biedt JYSK ook een ruim assortiment kantoorartikelen, zoals een schaar, potlood, perforator, notitieboek en de nodige bureau accessoires.
Bureautafel kopen? Goedkope bureautafels koop je bij Inofec! INOFEC Kantoormeubelen.
Bureautafel InoStandaard met 1 ladenblok met 3 laden 160x80. Het bureau InoStandaard met ladeblok 3 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. ICT tafel 2-persoons uitvoering 180x80. Deze ICT tafel van 180bx80d in 2-persoonsuitvoering is zeer geschikt voor in uw mediatheek of klaslo.
Bureautafels kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Natuurlijk kunt u met deze tafel ook thuis uw voordeel doen. Prof Desk Bureau Stretto 200X80cm, licht eiken/wit. Prof Desk Bureau Stretto 200X80cm, licht eiken/witDit bureau heeft rechte vormen en is daardoor oneindig door te koppelen met diverse maten aanbouwtafels.
Bureaus Bureautafel shop nu online onze webshop home24.nl.
Een aangenaam en overzichtelijk bureau draagt bij aan een gezonde omgeving die niet alleen je prestaties positief beïnvloedt, maar ook zorgt voor een comfortabele samenwerking met je collegas. Belangrijk bij de keuze voor een bureau is dat niet alleen het design en de algemene esthetiek van een bureau doorslaggevend zijn.
Bureaus Tafels Designkantoormeubilair.nl.
Een bureau is samen met uw bureaustoel een belangrijk element in uw kantoorinrichting. U zit er immers elke dag aan. Een bureau heeft niet alleen een praktisch doeleinde, maar een goed en mooi bureau zorgt daarnaast voor een productieve werkomgeving.

Contacteer ons